in the studios..;


hopp här har vi då lite bilder påmusikskolan, nämner det inte så mkt i bloggen men jag är min cello trogen;) lite ont om det de här dagarna fast vi har konsert i mon.. får se hur det går? har inte vart så flitig på och öva! men good luck till mej och jag får ta det.

NY DESIGN!

ny design!!!  (header).. får se om jag ska ha kvar den ? abbey road iaf, är den bättre än den förra eller ska jag byta tillbaka?
(nya)

(gamla)

är det så smart och byta header? jaja nu får det av ett litet tag!


"tinitus olyckan.."

igår kväll "satt jag på" favo plattan högsta volym och det va grillning på G! 
-jag halv-satt på köksbordet och skalade vitlök) pappa satt på stolen bredvid..
- revolution kom fram paul McCartney har värsta goa vrålskriket i början av låten..(hör det här).
. och precis då skulle mamma sträcka sig efter nått emellan mig och papp, och han som hört den här skivan 50 ggr i rad kan de goa momenten i låtarna lite skrik och shu bi dua.. så vi två drar på ett riktigt vrålskrik som slutade med att mamma fick tinitus precis efter.. xD blec dock inget men för livet.. x)
...

beach/svenska/fysik...

kollade på beach (leonardo DiCaprio) och hade glömt hur bra filmen är! jag vill bara dit! men jobbig är den då allt i sina små hörn mej haj-ätandet och när DiCaprio får psyke annars är det då allt en riktig ögon-godis-film naturen och filmningen alltså.. han är inte riktig hunkarnas hunk men det skiter vi i nu! hehe senare kom en "krigsfilm" hann inte kolla vad den hette men bra va den. jaha! där va några rader om yesterday nigth, jag skrev fysik och svenska tills kl 01.30 "jippie" 


nu räcker det!!..

kykling hit och kykling dit.. falukorven med.. men att baconen blir rörda då har det då gått för långt x) nej jag skojjar, men herre guud va e det här ? nån organisation som lägger dit glasbitarna eller ? jag är inte så påläst i ämnet.. men vad e det som händer??!! är det vår tur och tugga gas härnäst??..




..

Instant Karma!

det är klubbat nu.. klart!  jag är beroende av musik.. bra sådan ;) enligt mej då, hehe ni tycker säkert jag är sjuk i huvudet men läget är sådant att jag kan inte ha det tyst!! när jag sitter här och gör läxor, läser och t.om kollar på tv
utan musiken hamnar vi alla på psyket..! eller?

uuhh efter en timme..

med svenska och fysiken så måste jag göra ett litet inlägg om hur beroende jag är av google och wikipedia! undrar hur jag skulle klara mej med stavning av många sjuka ord, låtar jag hört, bilderna! och mystiska ord som jag inte har nån aning om vad det är? tex nyss med fysiken- jag skulle skriva en labbraport och sen dök ordet likrikarkub fram.. ingen aning om vad det är google är min räddare i nöden så thanke!!

håret får heta bessy..

Vaknade i morse med världens rufs på huvudet! tränade igår kom hem kl.8 så sova med "blött" hår kanske det inte va men lite ? vaknar dagen därpå med hår en halvmeter i volym.. inte dåligt på bilden är håret dock ned pluffsat" fasen vilket fint ordföråd jag har idag. men känner att dagen blir toppen iaf.! ha det bra så länge ( har redan tat på mej bikini och vill ut i sol vädret men jag stängde snabt dörren igen näst inpå iskallt därute! haha så jag får väl lunka omkring i min klänning och vänta på tempen! serlong!

the sun and I say..

underbart väder idag, men ändån känner man sig såå tråkig på nått vis? jaja jag och frido njuuuter i solen! och jag har ingen aning om vad som ska hända idag? skriva kärlekshandboken, lyssni på musik, och sen är det ju träning ikväll med! jag hoppas ni har det bra i solen! 
 

gladiator på konfa minnen!!

jo men det här gillar vi! nya inköpet som ni nog förstår, handlande med mamma en heldag i vimmerby
och måste säga att mina fötter känns som två uppnötta fotbollar..? vi strosade runt och när vi väl va påväg hem, kom vi på den riktiga andledningen att vi skulle ut och shoppa.. kofirmations minnen (små lappar).. så när vi kom halv vägs till hultsfred så fick vi vända om.. tillbaka till v-by 

Vi gick upp till pappers affären.
- hej! har ni några konfirmations minnen här?
-ja.. men vi plockar ur posken just nu.
-jaha?
-så vi plockar upp det i mon.
-jaha.. men vi komer tillbaka nån gång då.
-bla bla bla osv.. 
blir lite trött avt..! uuhh

the US vs John Lennon

kollade på USA mot john lennon igår på svt.. eller (the US vs JOHN LENNON) riktigt bra! så nedan har ni trailern till filmen.

den sanna historien om hur den amerikanska regeringen med olika medel försökte tysta John Lennon under de politiskt heta åren under Vietnamkriget. Filmen ger både en levande bild av en politikst laddad tid men också en delvis ny bild av John Lennon som mycket medvetet använde kändisskapet för att föra ut sitt fredsbudskap.



aaaaahhhh..!!

terrakottaarmén..                                     till                                                         ..grönland
aaah!! jag vill ut! hänger nån med?? börjar med:
-england (abbey road)
-US
-afrika
-australien
-grönland
-kina
-brasilien

jag håller på och döö av längtan.. men jag ska dit! inte nu då men jag ska! snart har jag bestämt!? ha ha!








..

slow motion = imponerad martina

haaha! titta..! trodde aldrig att det skulle va så underhållande och se när en kille får en bitch-slapp i ansiktet och vänta! i slow motion..

jo..har inget annat för mej så blogen är ett bra tisdfördriv.. undrar om jag kommer få ångest nästa vecka?kan inte bli segare, men jag ska se till så det blir roligt!

ved e det här för reklam??

det är vist inte bara jag som har uppmärksammat V6 nya reklam.. haha! VARFÖR? ska "den blå bollen" ploppas ned mellan hennes bröst?.. ja svarige och världen jag undrar? men vi ser alla fram emot att nästa reklam riktas bollen mot killen..

come together -69

låten e grym.. johns härliga stämma, men videon är charmig på sitt egna sätt.. lyssna gärna.


påsklov..! ftw


här sitter jag! med frijolfaren bakom mig, underbart med lov! härligt och synd och inte träffa allt folk.. lovet är INTE fullspäckat så vi får se vad som händer.. snälla något roligt?! påskmat idag då.. inga klagomål här inte! hehe som Omer sa: Man äter för och leva men lever inte för och äta.. fattar nån den? bara synd att marika inte har lov nästa vecka.

russinoman..

jag ÄR beroende av russin..! haha konstigt jag vet, psykiskt ja.. när folk går runt och tänker om kvällarna att det skulle va gott med godis och allt annat härligt skitmat" så går jag och tännker:
-hmm skulle va såå gott med russin just nu, fan att jag åt upp det där paketet igår.. bätte än godis Ja, men bra i längden? haha!
 

härligt..

sitter här igen då.. kom nyss in och har vart ute och sprungit, när man kommit hem så där pass rödflammig och lägger sig på gräsmattan i solskenet känner man meningen med livet! antingen är det sant eller så snackar jag bara en massa skit det får ni själva bedömma men när man ser den härlgt blå himeln och riktigt bra musik i hörlurarna vill man bara somna in.. haha! kan inte beaskriva det men underbart med sommarn på glänt!




















..

FilMSönDaG..!!

kollade på the colour purpule sen.. jag låg här inne och stor tjöt åt den.. jag grät och grät.. kunde inte suta! xD hemskt men skit bra film så om du vill gråta SE DEN! alltid älskat den filmen.. snyft snyft..:S

SENarE på KVÄlLen..:
johan jag leffe marika ---> mirrors.. fy faen.. (förlåt men den va äcklig möglig) haha har inte skattat så mycket på länge så jag måste värkligen g och lägga mej nu.. onte i mag-hals-käken.. (skrattmusklerna) xD alltså inte åt filmen utan alla va bara såå fula..! god natt och förlåt inlägget x)

söndag morgon..

sitter vid laptopen, nyss hemkommen från evangelie grejen (konfan) och vi badade jacuzzi igår kväll då! såå otroligt skönt och mysigt med utsikt över hela målilla må jag säga..  känner mig så utvilad så det går inte, och i morse kunde jag faktiskt sova längre än 7 har vart seg på den fonten de senaste helgerna men sömn viljan måste tillbaka! ;) ha det bra! nu ska jag kolla på "purpur färgen" (film) the colour purpule  


lite av lördagen..


underbart väder men va tvungen och ta en liten paus från solen och sätta mej här men det dör väl ingen av ? så ja! har vart hos erika myspå det ! senare i kväl ska jag iväg och bada jacuzzi kan inte bli bätte! men det sägs att det blir snö i mon ? haha! kan va möjligt?

liten update..

veckan har vart så klockrent rolig med omer och ja.. tycker det är synd med näst sissta dagen ( och ni som inte fattar vad jag skriver så praoar jag med min idrotts lärae i albäck en annan skola) fin fin förklaring så njut nu bara ;) på fredag blir det v-rum och hoppas alla andra har det bra ! nu ska jag sova.. måste ora morgondagen god natt sverige..


Don't Let Me Down..!rooftop" - 68

>

RSS 2.0