genom regnet..


hej på er alla! härligt regnig och sjungande dag i skolan idag.. hade matteprov första timmen som alla va så jätte "glada" för.. men vet int ehur det gick?! uschax) får se snart hoppas jag.. ingeborg brukar vara snabb på sånt där..)

fick reda på att det är första bandy träningen för mej i år" gött att det börjar! men ändån lite jobbigt.. springandes med bandy trunken hit och dit med frysande fingrar.. eftersom du vet.. jag och erika inte har de "moderna" på hjul..x)

som ni kanske ser så har jag ändrat min design på bloggen blir redigt roligt när man kommer igång! fick bli många varianter före den här som jag är redigt nöjd med faktiskt..)

kom på att vi missat vovens födelsedag.. 8 år! grattis till dej din slöe (goding) x)

rastlös måndag..


hejs på er! va i vimmerby igår och spelade match vi förlorade ofc..;) men sesongen är slut och många tjejer jublade extra jusst för det.. ni är för goa ni..x) så ingen träning idag låg hemma och kollade på hancock istället.. låter mycket bättre va? jo för andningen kanske men defenitivt inte för kroppen..
 
håller på att fixa bloggen men vet inte redigt hur jag vill ha det än så ni får stå ut med de olika testen..

nej! matteprovi i mon så får snabba på! ha det bra så länge..!  martina

autum in the air..x)


shopping i vimmerby med mamsen och marika för en gång skull.. sprang runt som galningar går knappt hitta något plagg.. har nog blivit kräsen eller det kanske jag alltid vart? jaja.. sånna djupa frågor ska man inte gå in i för mycket..x)haha fint va det med höstlöven och blev en on annan höst spark längst markenm så klart..)

lyckades hitta nägot iallafall och är mycket nöjd över min pingvin..x)

across the universe..


gillar the trailers före filmerna såg across the universe trailern vet inte om det va en musikal eller vad det va? men skit bra musik i den! värkade jätte bra måste jag se! se trailern här! 


kvällens..


slutet gott alting gott.. filman blev bra! slutet" redig kärleksfilm va lite "halvsorglig"" i början
 men nej den vart bra men kanske inte den bäata..x) sitter jusst nu och tråkar vid tha dator finns inget o göre..
och lyssnar muik och kollar i mina älskade tidningar.. serlong så länge..)

better in the old days..



jo tack.. myskväll ensam hemma! underbart härligt..x) kollat lite på 27 dresses.. vart lite tråkig så jag pausade och stängde på musik istället.. men får kolla på den sen o se om den är bra har nämligen inte kommit så långt..) blir pluggi i helgen ser jag.. "kul".../
       


konfa today..

hej på er alla!.. konfa idag, första gången då.. gick runt i kyrkan och kollade på alltingen typ? :S haha jo men så va det.. ska bli redigt kul! blev nästan lite tårögd när man satt där med gammla klassen..haha som förr i tiden du vet när det inte va strider mellan A,B och C klasserna bara målilla mot mörlunda då järnforsen och v-rum inte existerade..x)haha  mm.. lilla målilla x) nej nu ska jag inte skriva mer om det.. haft lektion och en timma orkester i kväll..+ 40 min passet ganska kort men får duga..;) sitter och skriver SOn så jag får kramp här nu ska ju va inlämmnad på fredag.. har lite panik här.. så nu får jag fortsätta antar jag.. men hej på er"!

MITT TURKIET


tha plan vi åkte till mitt älskade turkiet med..x) mm glömmer det alldrig..) såå otroligt underbart!

nilssons fick åka egen buss fram till hotellet

jag och min ika väl framme vid THE BEACH

ändån häftigt när vi åkte ut med motorbåten då anna och marika körde parasailing med the turtules och strand turkarna..xD

härliga utekvällar med sönderfrossning i turkiska rätter.. och en och annan turkisk dans med daddy cool..x)

vagabond skorna är klart körda efter den här resan..
mkt sol vart den men de två sissta dagarna regnade och åskade det tyvärr.. hade vart torka i 6 månader och sen bara när vi kommer börjar det givetvis att regna..x)/
 
me likie tax free men spenderade pengarna i turkiet istället.. till skillnad från papi och marika..x)

tha lill nilson vid tha pool.. x) med snyggaste frillan ever..



var en aning lost i bland smart mamma att kolla på antalaya kartan när man är i side..




bye bye mitt turkland...:/




jag och ika klara för att åka hem till sverigelandet igen.. x)

bye bye baby..!



inga och då manar jag inga! skor ska lämmnas kvar hemma..så har försökt att trycka ned dom så gått det går i resväskan..x) tycker dom förtjänar det me..heheh. idag firade vi marika igen.,! och det kom hit lite folk men kvällen och morgonen ska jag bara ägna åt packningen.. vill inte glömma nägot heller..!




ser ut som att någon vill följa med och tog det där med

Ser ut som att någon tog det där "att packa ned och ta med sej".. skämtet på allvar.. x)
och blev inte lite arg när jag kom in.. inte jag alltså.. han! han låg så gött där så.. haha




elände med allt som ska göras innan man åker.. uscha hatar sånt här!! x) men nu är jag på väg!..

och ifall vi inte ses.. ha det så kul.. det kommer vi ha..! haha x) <33

2008 skolfoto..


här har vi det.. den sortens bild som alla "skolbarn" fruktar varje år då de står uppradade med ett falskt leende men orkar egentligen inte att le för det är så varmt och jusst då är det så svårt att stå upp på ned där jädra bänken längst bak..
fotografen tar tre bilder sen är det klart och man känner sej så ortoligt missnögd och bara vet att man ser kass ut på varenda kort..
sen är det enskilda kort.. jaha.. upp med hakan så du får en fin dubbelhaka och sträck på dej så du ser ovanligt stel ut.. där sitter man och flinar olyckligt med tanke på hur många som ska se kortet..
jo... det min vän är skolfotot.. x)

farväl stockholms tullar..


längtar så ortoligt tills nästa vecka ;) känns som jag dränks i läxor och v arje dag är det något uscha.. fattar varför alla säger att 8:an är värst och känner av det redan nu.. men det är bara hänga i ifall man kan..:/ jo men nu ska vi kämpa på mitt 8A !! kämpa med mej..;) lämnar i labbraporten i mon det första vi någonsin ska få betyg i.. man hoppas på det bästa.. nej nu ska jag inte slösa mer tid här..! ha det bra hej"..!
avslutar dagen med fat city- imperiet ;) rebeckis o min låt för idag..x)

pölser med speedway..;)


speedway med rebecki idag. blev mycket imperiet lyssnande och cyklande
upp till banan..;) men vi åkte hem före det slutade..;) va så jädrans kallt..! men vinst blev det iaf.;;
förklarning av bilden då.. rebecki tog den när som inte tinat upp än såå.. ja dom ser lite halvt konstiga ut..
men inga ursäkter nu.! ha det bra ,) röda ska det va x)

I don't care if monday's blue..;)


utsökt bild på min lilla sko..haha;) hej hej på er.! känns som jag inte uppdaterat på länge men det va ju senast i går.. jaja men iaf.. ;) centralskolan idag då..spanska, bild , hemkunskap då ida och jag gjorde spagetti körtfärssås som va perfect eftersom vi missade lunchen..;P redigt yummy yummy..x) jaja..kollade på kristallen nyss;) vet inte om det ver någon rätt som vann?..

8 days left..



hjälpte nyss till med nån röra med räkor och krabbor som skall stå på bordet i kväll.. ;) så nu har jag inget mer att göra  sitter vid datorn och klickar runt lite men ta en titt på mina länkar där nere.. ska ut en sväng med vovvisen snart hör jag.. så otroligt jobbigt.. men det måste göras..x) skaffa aldrig hund.. *haha..*


läs den..!

 

Här har vi boken jag läser för tillfället. En blomma i afrikas öken" av: Waris Dirie   
"Den sanna berättelsen om en somalisk flicka som blev stjärnmobell och om hennes modiga kamp mot kvinnlig könsstympning. en bok som berör ända in i stjälen".
läs den.!

joho..


goder natt.. har skrivit kladden till fysikens labb-raport nu.. får se hur det blir med den..?
 har suttit och pratat om kräftskivan i mon.. gott-gott! och är super glad i dag för morfar (bestefar) har kommit hem x)
glad martina..* 
  en kanske ska sätta sej med engelskan ett tag..? jo det får det nog bli.. har typ 20 glosor eller nått..x) jobbigt jobbigt.. ;)

schnygga..;)

 
snygga halsband och armband jag fick av rebecki som vi gjorde på håla idag.. ;)

FREDAG!

               


hade två timmars håla idag? jaja majvor vart borta eller nått så har vart en såndär seg dag när alla är trötta.. och sen kan ni tänka er att va hade orgentering sissta lektionen så "pigga" som vi va fick vi lunka upp för dacke stupet (igen) kan inte bli trevligare.. men när jag kom hem stupade jag ned i soffan och gjorde en      -martina- kan inte bli bättre så nu är jag sket pigg! det är fredag med NJUT!! puss hej martina nilsson..

film

hejs på er,! otroligt seg dag i skolan men det glömmer vi fort..!  när jag kom hem till mamsen som är sjuk kollade vi på "Oh happy day" så jäkla rolig!
den är dansk med så om du vill se en dansk film måste det ju bara bli den här..;)
haha som om du skulle få lust..;) 

svart vitt



god kväll på er..! skola idag då.. sen när jag kom hem blev det ingen för mej utan, fobbolls träning jag fick skjuts i bandy bilen av J.O till musik skolan där jag hade lektion och va med i orkestern., gick inte helt fel fritt med cellon för den stått i hörnet och damat igen i sommar.. skammigt av mej men nu är den igång igen..! vi hade orgentering i skolan i dag med.! edie rebecki och jag låg bra till där.. men ingen är ju som sakt felfri.. ;) jaja,., men nu över till bilden.. det är alltså elo men om man tar bort snubben till höger blir den ju lite coolare iaf.. men det får vara så.! nej nu ska jag gå ocg lägga mej tidigt i kväll igen.. du vet..;) det går att sudda ut.. natt natt! martina nilsson.

tidig naning..

  
tjo..! skolan idag då. börjar bli redigt segt om mårnarna nu upp kl 6 ,stå och slita kläderna ur gaderoben i några timmar trycka i sej frukosten, lunka iväg, buss resa, lektioner nuss resa, komma hem 5 träna, läxor sen om och om igen.. låter ju jätte bra va..?! nepp dör av längtan till helgerna så man kan få lite kul..! jajja,, nu ska jag inte skriva mer. borde gå o lägga mej tidigt i kväll..:/ adios.!

imperiet i stora lass


återvände till skolbänkarna idag igen.. en aning segt kan man ju klart säga.. sitter här och lyssnar på imperiet ;) diggar thåström som fasen bättre musik i imperiet än ebba grön ,. klart musiken utväcklas ju,..;) är bara några få låtar som är riktigt bra nu för tiden tycker jag så har inget emot att ta fram mamma & pappas gamla skivor i det dammiga skåpet som stått där i åratal. men ett riktigt kap är ändå elo...!

muffinsen blev blåa..



jo..
ser lite halvt mögliga och ortoligt äckliga ut men smaken va det inget fel på.. det skulle bli blåbärsmuffins
men blev det här.. men går lika bra det..;) stackars mami som är sjuk idag tycker iaf om dem. det va ju bra det..
men ska vara försiktigare med bären nästa gång...


RSS 2.0