normala lappar..

haha! jo det är alltså så här vi lämnar meddelanden till varandra i familjen nilsson.. (snyggare än någonsin)

sammanfattning av (mig) firandet...


här har vi då några av mina presenter och ja det är det jag bjuder på, tack och hej så länge.. är så otroligt seg efter igår.

happy birthday.. (i mon..)

herre gud.. fyller 15 i mon..! så tänkte värma upp lite med firandet med det här sjukt fula klippet.. och jag ha fått en annan syn på ägg nu mera.. kolla om du nu har lust 1 min.?

ohh my..

asså.. jag får.. deprations ångest när jag ska läsa sånna här stycken och förstå dem.. snälla hjälp mej och få ett vettigt betyg..x) fattar ni det här eller?? 

 nationalism och antisemitism, och den var antidemokratisk, antiintellektuell antiparlamentarisk, antirepublikansk, antimonarkistisk och antisocialistisk. Den verkade som rörelse, snarare än som parti och agerade främst utomparlamentariskt genom...

                                              ...... shiit..**

kalla svenskar och heta..

gee mig sommar! hittade alla bilder från i sommras i båten..tänk bara så insnöade och tråkiga vi svenskar är under vintern och håller oss inne.. men under sommarn då jäklar.. en bra andledning och flytta till ett varmt" land  - människorna är mer öppna.. de är ju sant! jag verkar nöjd med livet på bilden iaf..

vårvädret..

va tvungen och lägga in den här söta bilden jag tog dag.. farmor (övrlycklig över vädret och är så klart ute i trädgården) och farfars orchidé i fokus.. kvinnan är 84 år och hon är vigare än mig..x)

love-hand-book-en..

jo morgondagen då. vi konfirmander ska hålla i en gudstjänst och läsa texter.. haha vi får se hur det kommer gå? mitt stycke är lite, ja? kommer nog gå bra ska du se..

eftersom jag inte har nått och göra den här ovanligt sega helg så har jag börjat på och skriva i kärlekshandboken som ska bli klar (snart?) måste få bra betyg i svenska! och de e ju så jäkla kul med, måste bara hitta en bok som jag kan andvända till själva kärlekshandboken.. letar!


hendrix and beatles -day tripper..

nedan har vi två klipp... första är jimi hendrix experiment med låten Day tripper och andra är orginalet.


jimi Hendrix                                "unga" beatles-65


bandy+chips= riktig fredag..

jupp var ute och sprang i morse.. kan inte bli bättre.. men nu har man vart hos farmor och smält i sig chips till SM finalen (bandy) nässjö! grattis och synd att marika ( syrran ) inte spelade med.. men hon är med i laget, och gissa om jag är avundssjuk på henne att hon ska på "fest" med AIK, Nässjö, Edsbyn och Västerås.. lyckost.. ha det bra så länge!

såå otroligt fuult..

åter igen förlåt sverige och förlåt japan.. här har vi mammas favorti klipp, hon skrattar tills hon ligger i tårar.. ja så då vet vi att det inte kommer från nått främmande det där med " gråta varje gång du skrattar" ..
hysteriskt rolig är den ju inte men ja. alla är så allt olika.. x)
 

krav och klagomål..

morn morn.. ligger här helt "utslagen" i sängen.. och är tjurig på mig själv.. vf kan jag inte va som en "NormaL" tånåring.. jag kan inte sova länge än till 8-9 förr kunde jag sova till 12 men de glansdagarna är nog vist över.. och jag harat det!
 jaja lördag idag óch det gillar vi ! hoppas bir gutt väder så man kan ta en springtur.. så om en mterolog nu läser det här.. fixa det! ;)

girl...



Is there anybody going to listen to my story            älskar låten..! i klippet är från ATU men beatles 
All about the girl who came to stay?                         är minst lika bra.. jim surguess leder oss in
She's the kind of girl you want so much                    i filmen så jäkla bra...
It makes you sorry
Still you don't regret a single day.
                                                                                                                                                                               

it´s frededag, jag är häär..

yes fredag! härligt härligt vad händer i helgen?
ingen skola = tid och blogga! och det är ju alltid härligt.. en liten fågel viskade i mitt öra att vi skulle till upsala i helgen bandy SM men det tror jag inte på? får undersöa saken..;)









.

springa/sol/musik= gött mos..

hallå hallå! provet gick, jag vill inte säga galant men det gick bra ;) härlig dag idag, va ute och sprang i vårsolen och kan inte bli bättre med bra musik i öronen och benen bara bär en framåt! det gillar vi! 

härligt med massa prov avklarade, bara matte sen är det lungt ett tag! om man citerar ur min klass har det vart "helvetet på jorden" se senaste veckorna med prov..haha!  men no more!! ha det göttans nu får det räcka ;) 

nutti nutta´!!

hallå där lite brist på info de senaste timmarna..? barnvakten gick bra, jag tog en sväng med theodor ( i vagnen på bilden, sover som en.. öh? baby) till stationen-södralång-spångatan-vetlandavägen och sen häglåkra! wohoo.. men någon hade det iaf bekvämt..;) så sööt och kinderna är så där gosigt stora så man bara vill nutti nutta! haha nej skärpning! haha ja..

nu över till onsdagen! idag ) ´skippa träningen för det här provet då.. kan ganska mycket räcker det? hehe ja det får vi se, och nu ska jag lägga mej tidigt! bara sitta liiiite till ;P

sure baby.., sure..

hupp hupp.. så hamnade hon här igen.. tar en "liten" paus från första världskriget och gluttar över till datorn som om det skulle va mycket bättre.? ja du martina egentligen skulle du bara plugga på nu, och gå och lägga dej tidigt den här gången.. så varför sitter jag här..? jo, det är ju så j**la roligt..haha! eller? har vi människor bara brist på roligare sysselsättning så vi bänkar oss framför tv:n och datorn varje kväll i timm vis.. nej! nu ska jag va ett bra omdömme för alla undgomar där ute, jag ska plugga!
Serlong internet" --> hello första världskriget och skottet i sarajevo.. jippie"

det här är sjukt!

vad är det här??! kolla på klippet, jag och mamma kollade nyss på "How its made" klippet handlar om kläckeri alltså hur man gör när kycklingar kläcks.. titta bara hur de behandlar de små liven dra fram till 2:27 min och kolla.. förlåt men ,herre gud.. 

år..

filosofierade lite.. haha svårt ord.. men kan ni tänka er och va en 50 åring? vi är nära! jag kan lungt säga att alla 60+ är likadana på nått sätt men jag vet inte hur.. hur kommer ni se ut när ni blir gamla? jag? usch vill inte tänka på det!

och hur kommer vi bli? vara som personer? sättet och tänka på ändras med förmodar jag ? bara vänta och se..

baby vakt tomorrow förstår you..

ja det blev inte så mycket av det där pluggandet *shit* men det får jag göra i mon.. ( säger hon alltid tänker ni väl då hehe ;)  Jag fyller ju snart år! (26/3) njaa ingen aning om vad jag får? eller om jag nu får nått.. men jag har vart snäll i år och inte kollat i mamma och pappas plånbok.. jo med alla kvitton på vad de köpt i present.. hehe

ska va barnvakt i mon till lilla, lilla ,lilla theodor! får se hur det går blir lite nesvös eftersom han är så liten! men det ska bli roligt ;) ha det bra så länge!;)

farmor

här har i då en bild på farmor som softar i soffan med frido ( i knät) bilden är tagen ifrån trappen.. om ni nu undrar haha! jo..har vart hemma hos henne idag handlat och lite,. undrar hur mycket jag tjänat egentligen? en tjuga här och en godisåse där och inte påtal om allt fika ! ahaha  ja anna skipper kom och hjälp mej!






.

hahha jo det blir nog snyggt..

 x)

bandy pro..


idol bild på syrran (marika nilsson) snygg i nässjö tröjan en rödvitt är ju lite" snyggare..;) saknar henne.. hann bara träff henne söndag sen tog hon tåget hem igen.. nässjö i SM final med! heja heja;)

revben..ftw!


hahahxD ni måste tro jag är hlt sjuk men jag älskar revben.. pinsamt men jag lägger ut det ändå! klart man får bjuda på sig själv så kalla mejmatvrak om ni nu vill... ;D

före                                                                                                      ,efter

så!

aaah ja nu räcker det har inte gjort ett piss idag. så duschen nästa sen drar jag ut ! ha det bra ;)

what?


we know our real imige its just nothing like our imige...  forget about it..

if i fell..


cause I couldnt stand the pain
And I would be sad if our new love was in vain
So I hope you see that i
Would love to love you
And that she will cry
When she learns we are two

bra?

känns bra.. hehe har flyttat data skärmen, tangentbordet och musen till ett bord fbramför sängen.. och ja, jag saknar laptopen!! men det får gå så lat som jag är...  
nej nu ska jag lunka bort och äta frukost..

Monday..


joho.. jag kan inte sova längre på mornarna.. vad är det för fel? och så trög som jag är såjag jag och lägger mej sent, uscha! jaja studiedagar idag! underbart .. men måste tyvärr plugga, vi har ett jobbigt SO prov om första världskriget på torsdag och känns som jag inte kan nånting? men vi får se vad jag ska sysselsätta mej med idag ;)

HEY bulldog..


något stämningsfullt en tråkig söndag..
vet inte vad det är med mej? men klart man ska lyssna på musik som får en och gunga lite halvtufft " på huvudet.. xD

nej nu måste jag gå och lägga mej..vill inte bli svart under ögonen x)  glömmer ju och sova! natt natt.. nattfolk..; 

dont you forget about me..

sketkul igår..! här har vi lite uppdatering om kvällen..:)
 
SInGsTaR
det va idas och min tur och sjunga.. 80-tals låtar..
(vi bläddrar och bläddrar)
sen kommer "Dont you forget about me"
*vi börjar skrika*
-ja men den här är ju bra! den kan vi!
börja sjunga..
fuck..! vad e det här ? 
senare kom vi på att det enda vi kunde på hela låten va
-dont you forget about me.." haha xD 
5 ord .. vi är lyckade..! ;)   
 här har vi den.! lyssna;)

Gh
ida och jag rockade på easy, medans rebecka kickade aas på expert.. hehe xD

ThRilLeR
barnhemmet
psykopatfilm på spanska och ja.. tur vi är hårda och inte ligger i vår egen skit när vi ser sånt här..haha xD
men rädda a vi.. hehe "host.."

prickig goding..



tuff bild på snyggingen, kom nyss hem från vår lilla promenad.. ååh dessa turer.. undrar hur många mil vi gått tillsammans och hur många högar jag plockat upp.. brukar gå där det är högt gräs.. men vem plockar upp då..? haha ! jaja nu blir ni säkert äcklade av hur jag bloggar om hundskit så hej då länge! <3

vår i luften..?

inte bra inte bra..! kom nyss hem från farmor ,torsdag och jag har ätit hur mkcket onyttigt som helst! tårta, kakor , godis you name it! haha man kan inte undgå det hos farmor.. tror hon vill göda upp mej;) nej hon e för go min lilla farmor så,

ja kemi prov idag och engelska gick sketans men G får jag nog ;) bra det.. hehe sen har det ör övrigt vart as bra ; vet inte varför men på senaste dagar har jag humört på topp! ALLT flyter samman nu.. vet inte varför men vi tre musketörer har det göttans ;) förr på morgonarna kunde jag bara tänka -jag vill inte va hääääär!! men ja jag vet inte tror det e vår/ sommar i luften och me likie!

I've Got a Feeling - rooftop concert 1969


ännu lite huvud fastnande låtar som bloggen får ta.. var god.!
är den nån som hör vad gubben i början säger??.. :S hehe

lite info om mitt "aktiva liv.. " hehe


vilken är den ultimata /bästa kärlekslåten? håller på med kärlekshandboken i 8:an nu.. så ja, kan behöva all hjälp som finns.. annars är det lungt har pluggat idag med min underbara pappa så det va inte allvarligt helatiden för då skulle jag dö. ganska roligt och plugga med det strecket.. hehe

fick hem milles min kusing konfirmations inbjudan idag så, ja känner mig en aning stressad för läget men håller på och fixar det!  ska ha tandställning på konfirmations bilden och ni vet ju hur jag ser ut med tandställning.. ^^jaha martina nilsson 7 år konfirmerad^^ skojjar men på MIG ser det galet ut men jag får väl "make it work!

anti datanördar.. ;)

facebook freak just nu.. fattar det inte känner mig lite besatt.. haha är nu ny registrerad även jag och ingen aning om hur man gör, men roligt är det..! haha låter bra va ?? tråk på internet världen i nuläget..

  • bilddagboken
  • msn
  • blogg
  • facebook

men vad är roligast och nödvändigast? jag sitter oftast och lyssnar på musik (a) klickar runt lite men vad är der för nöje egentligen?^^ känns som att mitt arsle bara blir plattare och plattare för varje gång jag sätter mig vid datorn. x) 


frido cleanast i stan..

hårig bild.. men vi ska dra ögonen på världens renaste hund för ögonblicket.. en bild på frido tvättad och utmattad efter att han sprungit runt i huset som en galning.. och då menar jag GALNING!
vet inte varför men han blir så uppjagad av att bada..?

Across The Universe / Helter Skelter

(klippet kommer ifrån across the universe)
 orginal låtar av the beatles across the universe och helter skelter som kommer in i 1:44 min, orginalet sägs va världens första Death Metal sång..


video--toppen

19:- och hyra film så vi hyrde 4 st.. hehe några va riktigt bra och några sög, så är det..
BeTYg
5.njaa..bonneville (somnade till den så vet inte hur den slutade)
4.jaa..the upside of anger (faktiskt bra)
3.bra.. patrik 1,5 ( mamma och jag skrattade som två psykopater under filmen Torkel Petersson spelar så bra!)
2.bättre..the forbidden kingdom..( jackie chan kan inte göra dåliga filmer och så är det bara!)
1.bäst..maria larssons eviga ögonblick ( fan va bra.. se den ;)

the blue lagoon..

kollat på den blå lagunen" tillsammans med mamma nyss, faktiskt bra men slutet va en redig besvikelse! handlar om två syskon som blir strandsatta på en ö 6-7år gamla, de växer upp och när de blir 17-18 år så får de självklart barn, de fattar ingenting , hon får mens och helt plötsligt så föder hon.. hah!  kan låta lite sjukt nu men filmen va bra!

vadstena


ja nu har vi då vart i vedstena med konfirmationen.. och själva nunne grejen" har fått sitt lilla perspektiv i mitt huvud då.. människor väljer själva vad de vill göra med sitt liv, och jag har alldrig kännt mig så lycklig över att jag lever just det här livet..!
vi har det ortoligt bra, att vi får göra vad vi vill.. vissa vill be 6 gånger om dagen och avstå ifrån olämpliga" saker och andra vill dra dit vinden tar en.. vad vill du göra med ditt liv?


avskeds inlägg..?

jahopp! klockan är 07.30 så ska alldeles strax lunka bort till bussen.. ha de så bra! sees
vadstena here we come "jippie" xP

nunnor och trötta mej..

Meningen att jag skull egå upp tidigt i morse men det sket sig.. ; vadstena onsdag, torsdag med konfan.. ska träffa nunnor och ja prata om sånt? ni får mer info sen när jag kommer hem därifrån.. hehe lite mer inside the box.. men! vi får ju fråga "våran egen nunna" (från målilla) vad vi vill.. vad ska man fråga ? tänker och tänker.. och har 1000 frågor redan., varför nunna??! ja vi får se vad jag tycker om saken sen. så önska mej lyckatill med den hårda" resan till VADsTenA!

(kom på att man lägger väldigt mycket märke till min leverfläck på vänsterarmen.. :D hehe ja vad gör man..*)

kolkrita..

 

  
länge sen jag fick ett sånt här ryck.. och jag älskar det.. kolkrita..man sitter yrvaken till småtimarna och lyssnar på go musik medans det bara ploppar upp på ritblocket framför en.. men nu är jag trött och hoppas på fler kvällar.. he he

RSS 2.0