sliten.se

som ni ser så är de en trött tjej som står för bloggendet idag. problemet är det gamla vanliga´, vad fan ska man ha på sig. men ikväll ska det festas till hur eller hur.. ;9 jag erika einar och sandra åker till vrum om allt går som planerat. är förövrigt arg på mig själv att jag har för små väskor.


en snabbis..

rebecka toré kom och gjorde mig sällskap ikväll, likaså isabell och frida kom inhoppandes. alltid lika trevligt, imorgon är de marknadsfestande och inget förutom drickan är fixad. haha.
nu ska jag verkligen sova riktigt riktigt länge, det förtjänar jag. god natt!


fdålig kvalité på webbcamen...

 och det är fan ett störningsmonent. här har vi då min jacka, som måste va 30 år gamal. på vänsterarmen sitter ett grönlandsmärke sen mamma var där på 80talet eller nått. NU har jag beslagtagit hennes gamla ägodel. nöjd.


växjö rummet är nu MITT.



ja, idag åkte vi ned till växjö och hämtade nycklarna på locellus vid nio på morgonen så ganska seg just nu. vi köpte en fet baguette och lite korv som vi tog med oss upp på rummet där vi käkade och mätte medans vi rabblade upp våra planer om allt som kretsar min framtida bosättning. Vidare kärde vi mot IKEA och visst, kul och mysigt men efter 1,5 timme med mamma som ska kolla på allt och då menar jag ALLT de har i det jobbiga varuhuset så är det fasen inte kul längre.. jag köpte iallafall en hel del och nöjd med allt, vi dumpade sakerna på rummet så har inte hunnit skruva än. det kommer nog bilder så småning om! glad tjej. :D:D


fjällräven..



sista dagen på jobbet, har verkligen fäst mig vid de mysiga tanterna på min avdelning så lite sorgligt är det allt. imorgon ska jag och mamma bila till växjö och ikea för och fixa lite ;) förövrigt så sov jag inget vidare inatt trots min underbara säng.


..

förtjänar verkligen bättre.


Lars Winnerbäck, öööland







spenderat de senaste nätterna hos eriiika på öland för och ladda upp till lasseman.
ondsag kväll: åkte med tyrra och john upp till klinta kamping.
torsdagen åkte vi in till frida, isabell och ida, ut till borgholm, hem vid 5, sov i stugan, fick en punka på cykeln. :)
fredagen kom emelie och sandra till klintuus med. vi åkte in till borgholm och strand för och kolla på Hoffmaestro & Chraa. där vi även kom in.
lördagen regnade det verkligen hela dagen
söndagen lasssee! förfest och efterfest i elofssons stuga. grym winnerbäck äärrrrr.
måndagen kom dennis, martin, robin och hämtade mig. bilen stank bakis. käkade och åkte hem till virserum.  chill i martins stuga sen åkte jag hem och sov.

t  a  c  k     a  l  l  a .  .


ffräschtttttttttttt

min fina fiskompis erika ringde nyss och det ser ut som att jag åker till öland redag imon med tyrra upp, smidigt nu slipper jag bussarna och tågen! vart ute och sprang och badade ikväll. alltid lika härligt! nu ska jag in i duschen, sen blir det packning och en film med martin och marika.

yes..

“It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed."
 
quote: - theodore reoosevelt

blir bara skrajare och skrajare för varje dag som går, och undrar vad jag har gett mig in på`? IB.
nästa vecka ska jag bege mig till växjö och kolla upp rummet som är mitt från och med idag. och börja göra det lite mysigt och plugg-vänligt. uhu. jag är nervös.


stor snubbe, stora ord..

kom på nu precis i den här sekunden att jag nästan bara har maliga "förebilder" och att musiken som brusar ut ut mina högtalare bara är män och deras gitarrer.. 
hur kommer det sig att det är det manliga könet är dominant även här på min blogg..?
martina nilssons blogg av alla..? fan. jag ska bege mig ut och leta kvinliga förebilder. ciao!

(inget illa menat mot genierna under ändå!)


jag kallar honom palten.

x p e r i a   x 1 0   m i n i
har inte berättat att jag investerat en mobil som kan leva, smsa och va normal till skillnad från mina förra. jag kallar honom "har-palten" eftersom den är så liten och pluttig. vår relation har funkat väldigt bra än så länge och han har inte bedragit mig än så länge. glad flicka.




steker med lasseman.

ligger på gräsmattan och njuter av solen med frido. somnade väldigt sent igår och kom inte hem från vrum förns vid 12, va nere i semersterbyn hos rebecka och åkte vattenskoter, spelade volleyboll och käkade pizza med rebecka, martin, lind och oskar. käkade rikards födelsedags tårta med, så grattis till honom igen. haha. idag har jag jobbat och nu återstår bara 2 dagar kvar, sen blir det öööööl-landet för min del och bosätter mig hoc fina erika. nej nu ska jag steka vidare. ha det fint!

..

b l i r   k ä r   a v   l å t e n  . 

 She ain't got no money
Her clothes are kinda funny
Her hair is kinda wild and free
Oh, but Love grows where my Rosemary goes
And nobody knows like me..


skorna är mina nya bästisar. det sa klick.

ja. det är underhållande med en webcam. trött som ni ser, kom på att jag inte "lägger ut mig själv" på bloggen så ofta. kanske ska ändra på de? vet inte,. haha.

hittade tröjan på cubus av alla ställen, höll på att svimma av att den affären hade abbey road t-shirts.


allsvenskan..

ccepe martin, mupp simon och trög marika åkte nyss..
vart i vimmerby hela dagen och köpt lite nödvändigt. kommer nog slänga ut det på bloggen,
vore på tin och göra ett normalt blogginlägg här känner jag. vänta bara lite mina vänner.


vill inte flumma runt där inne, bara se på det...

satt nyss ute och snackade om att det skulle va häftigt att besöka christiania i danmark någon gång. stället eller "staden" är ett område som grundades 1971 då hippies tog över ett övergivet militärt område. innom området är det fritt att använda lättare droger och det är flum helt enkelt.. fattar inte att ett sånt ställe fortfarande kan existera? De danska myndigheterna har många gånger genom åren gjort mer eller mindre allvarligt menade försök att stänga Christiania fast aldrig lyckats. 

i stort sett de enda regler som gåller innom området är att Ingen tung narkotika får förekomma, Inga vapen, Inget våld, Ingen handel med byggnader eller bostäder. borde se det innan det stängs ner.. jag menar det är turist vänligt, eftersom det är en sevärdighet med alla gamla hus från 70-80 talet. jag säger inte att jag vill gå runt där påtänd, absolut inte. jag vill bara se det. allt ska ses!


en no picteres sign målad på ett hus vid entren till pusher street där handeln pågår..



självklart ska det regna min efterlängtade lördag.......

grillning igår med johnnys brorsa från norge och  lite mer trevligt folk. lagom bra kväll men kom i säng jäkligt sent vilket jag är förbannad på mig själv över idag efter en arbetsvecka. ´dagen var meningen att spenderas med ida under stekande sol vid hesjön men blir en sväng till vimmerby för och kolla lite istället. ciao!


royal export..

firar fredagen med och visa er en reklam jag såg i danmark. ölen royal export tackar rocken för att man aldrig blir för gamal, för att den skapar vänskaper, för minnen man aldrig kan sudda ut, för att det sätter drömmar igång, för alla frossor och tycker att rocken förtjärnar något tillbaka. därför skänks en viss summa pengar till rockens talanger för varje royal öl du köper. bra eller dåligt att använda alkohol i ett fint syfte? haha, vet inte men reklamen är go..





the war against hunger is truly mankind´s war of liberation.

sitter och läser några djupa artiklar. haha lät kul... jobbat hela veckan  och bara en vecka kvar sen. hesjön idag med trots molnen, nu blir det duschen och sängeen.


kungar om natten på krogeeen..

saknar fotbollen så det svider i benen. tog en sväng om elljusspåret och sprang upp till sjön efter det och doppade mig, simmade ut till stenen och njöt av solnesgången. Sen vart det hem igen och träna lite. häärligt, en sak som är SÄMST är att jag inte sover om nätterna eftersom jag hela tiden måste kolla på väckar klockan, vet inte varför men jag tänker hela tiden på jobbet, måste säga att jag trivs väldigt bra där borta. Det ligger en hel del fördommar mot älderboende men jag tycker att det är ett starkt jobb att ta hand om den äldre generationen. sådesåå. haha, ni får ha det bra i den äckligt härliga värmen. :)

bild bomb a la DK.


nu slängde jag in en heeel del bilder, här är jag på min mosters båt, där vi sov i några nätter i strandby.

hamn liiv!, nej men här är en fiske kutter" fiskebåt.

säby hamn som ni ser, underbara ställe.

jag vet att det ser fett gott ut.. färsk fisk serverad på favorit resturanden vid hamnen, jag ska alltid ha mig en stoor tallrik bläckspruteringar, Bläckfisk. the shit. prova att!

jag och mim papps i säby.
min moster på bilden,kvinnan är konstnär.. vi satt och skissade lite nere vid hamnen. MYSIGT

jag och mamma.

fiskebåtaaar.

skönare människa får man leta efter. min kusin karoline på bilden.

lite skapningar" moster gjort, virrar runt och ska ta på allt medans vi är där. stortrivs hos dem.

grillning en kväll hemma hos jensen/larsen

rasmus nedan, min kusin som nyss va hemkommen från norge

jag tycker det är mysigt jaa..

buster vid havet.

efter några nätter i strandby åkte vi hem till min gudmors (mammas bästa) ´s sommar stuga. där vi spenderade några nätter.

andreas, haha. gudmors son. snubben är dansare, norsk och ja.

promenaderna,

här är gudmors andra son, sebastian. den här snubben är skådespelare och norsk. aja, vi drog till downtown (diskotek) och lanterna(pub) i säby efter hamnfesten. lite kul pöjk de där. fammiljen är grymt underhållande och vi får alltid ont i skratt musklerna. kul.
VM-final.. vissa mer interesserade än andra.

avslutar med en karate grej min flummmiga moster gör för att bli av med rygg smärtorna.
jag älskar min släkt. hahaha 


varma dagen gör mig arg.

oj, blev lite sur där. Får inte kolla på film ifred utan hörde ett jäkla smaskande bredvid mig i soffan.
Martin och marika äter upp varandra, inte lika trevligt när man sitter bredvid NEJ. så satte mig här inne istället, mitt extremt varma rum. usch. nu blir det snart sängen känner jag! jobb imon ju.


mobilbild på mig och färsen i danmark, kom på att jag måste lägga ut bilderna


ska bara dö lite av kvavheten här hemma i målilla först.. -.-

förlåt, har inte berättat för bloggen att jag vart i danmark en vecka nu. haha, bilder kommer nog snart.


ida komentera inte "hihi".. då är vår vänskap fan slut...

snackade med ida i 51.47 min eller nått förut. jag aka telefonhataren är chockad.
skönt och snacka uut.


lååååååååång väg neeeer.

kom precis hem, chill hos erika med anna, frida och isabell plus några stockholmare. mys.
nu ska jag sova. jobb i mon ju sen blir det danmark framåt helgen :)


im only gonna break break your break break YO heart.

vi lekte lite med kameran innan vi gick ut. igår. haha HOST




jag är trött på:


-männsikor som skriver "jag älskar *blabla* du är underbar, BLABLA på facebook.
nån gång ibland är gulligt men inte varenda jävla dag.

-äckliga nynasister.

-begäret.

-fett.

-att inte veta något.


(kännde att jag fick ett phsyk ryck där)


SÅHÄRÄRE.


roligast på länge igår, haha. ja fy fasen. beachboys i lilla målilla jag säger då de, efterfest blev det med.
kom hem vid 5 och upp vid 9 och cykla upp till G&B igen med nicole för och städa. flickebarnet hittade en 500lapp och bjöd mig och emmy på glass efter städningen. haha

övrigt så sitter jag och latar miG under parasollet, bikinin är på och det nalkas snart lite mer stek.


jag innan vi drog ut haha

gö-gött med den här värmen, lunkade runt i linne hela kvällen. gaaah


sminkidinki!! jag mår bra.

martin och marika, snart klar. sen jävler blir de G&B, haha. ha en skön kväll alla finisar!! skååååål.


klagomålinlägg på marikaaaaaaaaaaaaa

varje gång det ska utgås härifrån så kommer marika krypandes och vandaliserar mina garderober. 
ut och in in och ut, står hon framför spegeln och klkagar på sin fetma. medans martin kladdar på henner rumpa och jag säger: nej du är inte tjock, femtioelva gånger. PUSS PÅ HENNE!


I love the colorful clothes she wears, and the way the sunlight plays upon her hair..

b e a c h    b o y s . .


I’m not expecting any big performance from the old guys but just to see them.. it´s awesome.

den här jobbar veckan är avklarad. och det händer inte så mycket spännande saker som man kan skriva om här, imorgon är det iallafall beach boys som gäller. helt galet att de kommer hit! tänk på det, hur stort är inte det här? lilla målilla..


RSS 2.0