bb



ja. kan inte rå för att jag älskar george harrisons gitarr solon.. men ja här har vi då ett litet" klipp med paul McCartneys goa stämma -67.. haha

lördags morgonen i sin helhet..



jag är här!

facebook my aas..! mamma är ny-registrerad" i facebook så nu har hon suttit med näsan framför datan hela kvällarna med konstanta frågor som henrik 4 år fattar..  skaffade det så hon kan ha kontakt med vännerna i det lilla härliga landet till vänster om oss (danmark).. så har inte haft nått och göra eftersom det vart upptaget! men nu är jag här" och ständigt babblar ur mej klagomål om min älskade lilla mamma.. ps. vi sa att vi skulle börja va nyttiga" (äta) men vi har vart tvugna och skjuta på det två dagar i streck.. ha ha! ja livet är då allt tufft..x) 

au pair..



jo så klart.. man måste nästan va au pair nått år så man kommer ut gratis, eller är det så bra som dom säger? mamma va det i norge för någon tät familj , ja minnen för livet får man väl hur eller hur? hehe då är det lika bra och göra något åt det! x)

syster..

en närbild! på tidningsklippet om marikas debut i allsvenskan, hon hatade vist bilden som var två år gamal så jag va snäll där.. tiita vad jag kan! ;) nässjö då och hon kunde inte bli gladare i lördags ;D och jag är glad för din skull.. du förtjärnar det.

slut, finito och kaputt..!

boken är utläst! *en applåd till martina nilsson som oftast suger på och läsa ut böcker men jävla john (boken) har lindat mej runt sitt finger.. hehe ja det är en bok men ja, den har fått ett litet krypin i mitt hjärta ;) så nu är det otroligt tomt..! vad ska jag nu gå runt och göra? får se om jag orkar med och läsa nån mer bok.. im exhausted! ha ha!

Rolling Stones - Satisfaction

gamal GAMAL goding..?

ismaskins kropp..

hahah jag vet jag vet.. men va enda sättet och få upp värmen..;) 
skola i mon då.. får träffa alla igen! rebecki som vart i italien ! och det får mej och tänka efter,  vad har jag gjort? haha! livet leker gott folk och jag orkar värkligen inte gå upp mer mornar! men måste man så måste man.. 

SkoLA IgeN!...  

dödens gupp.."

jahopp här har vi bilder från fredag förmiddagen då idag och jag slängde oss ut för hesjöbacken. en del nära döden upplevelser och panik skratt.. sen tackar vi gudarna för att vi faktiskt hade våra kosa hjälmar på oss.. haha jo.

pulkan svischar ned för backen i en jäkla fart och jag viftar med mina armar och ben får och få kontroll på den eller åtminstånde försöka bromsa.. man förväntar sej lite hjälp av sin partner som ligger tvärs över en, men nähe..! hon ligger i foster ställning och blundar..! haha jo man undrar lilla ida.. xD  

några åk senare: drog jag ned ida sittandes på luft pulkan" och hon drar iväg med världens fart.. och åker med i "Dödets gupp" med stenar och grenar och skit.. den ena tanken flödade in i huvudet efter den andra,
har hon brutit nått?
vad ska hennes mamma säga?
är hon död?
ha ha! ja osv.. men sen när jag kom ned till henne på det rosa te-fatet låg hon där med sitt "psyke-leende och skrattade.. jo det ä ren himla tur att hon överlevde..hehe

andra gången jag drog ned henne: ropade jag i god tid
-BROMSA IN NU DÅÅ!
och ida hon förtsätter så fint utöver Dödens gupp" och försvinner ned.. ha ha ! läänge sen jag fick sånna glädje tårar.. förförra måndagen om man ska va exakt.. haha men allt för länge sen för mej!

men det är skönt att vi kan va så här otroligt omogna i sånna här tillfällen och jag älskar det! ..;)

warning for arm pain.."

 aah..! sitter och torterar mej själv med och pumpa upp en störande snow-pulka grej" med cykelpumpen och den för jäkla pipen som alltis åker ut, så man måsta sätta dit tån för och hålla fast den tills den får kramp och allt bara suger..! ha..ha,
 det här kommer ju sluta med att jag får arm muskler.. shit..! ;) skojjar men hehe ni kan väl se mej framför spegeln och står och spänner mej som en finnig man/tonåring i hoppet av muskler..? oh.. tur vi inte har det så tjejer..

please dont kill me..?!

är det bara jag som tycker att den har en psykopat blick..? nja kanske inte det men tungan skrämmer mig.. haha!
han gick ned iaf..;)

snart hurra" ;


ha ha ! överlycklig idag.. jag stod och bläddrade i sissta ex. av Beatles -Bokens 600 fotografier är hämtade ur den brittiska tidningen Daily Mails bildarkiv. (svartvitt savrtvitt svartvitt..!)Många av negativen har aldrig tidigare ens framkallats och publiceras här för första gången tillsammans med en sakkunnig och informativ text som skildrar Beatles utveckling från popfenomen till världsartister som påverkade en hel generation och vars inflytande ännu idag är både starkt och betydelsefullt.
så kommer mamma fram och jag visar henne den omsorgsfullt.. och hon går och köper den till mej i födelsedagspresent.. herre guuud.. me like! ;D


fur- funderingar..




såg många fuskpälsar idag, snyggt men riktig päls slår det i utseendet..

så vi gick in i en pälsaffär på torget i vimmerby där vi aldrig vart för och kolla lite.. och jag hittade en  ganska kort päls den va så jälva grym såg ut som att mick jagger skulle kunna stå bredvid med armen hängandes på mina axlar när som helst ..ha ha!  
men köpte den inte iaf.. billig för och va en päls! kostade bara 1000:- REA i all ära ha! ja en chans och köpa en päls men den rök förbi när tanken slog mej att det snart är sommar..

men kan man köpa en päls? helt allvarligt? hemskt och tänka på att de föder upp djur till päls.. och vad tycker ni om mej nu? är jag helt ute och cyklar för jag tyckte den va snygg ? vet inte om jag ska vara glad eller ledsen?  en päls till hesjön kanske? nej sluta skämta nu.!  men ifall jag skulle komma med en päls, skulle ni kalla mej djur dödare" och kasta röd färg på den då? :S second hand är ju en annan grej 70 år gamla pälsar som bara ligger kan väl ändån andvändas,. men nya som den pälsen?  eller ska man bry sig om djur som levde för 70 år sen? ja herre guud vilket jobbig ämne.. vad tycker nì?


gp gp gp

satt och kollade igenom gamla bilder och så poppar de här upp..! GP herre gud vad jag längtar man kan ju nästan säga att det år årets höjdpunkt  obs! (I målilla skogarna!) haha ser ut som en liten apa på bilden..xD men snyggt iaf.. och mitt mästerverk på pappas huvud" x)<3

jävla john"



går runt med (boken!) jävla john" under näsan hela dagarna ca en centimeter kvar nu så snart klart.. har läst mycket och sen när jag inte läser tänker jag på den.. känns som jag spikat fast den i bakhuvudet eller nått.. den är alltid med. och jag måst e läsa ut den nu så ida inte blir lika uttråkad i bussen när jag sitter och snorar i böcker hela tiden..x) men faktum av att det dels handlar om the beatles "fab four" the kings of the kings" x) och john lennon då of course så måste man läsa den.. så är det bara.. thats it! för min del iaf.. hehe mycket svengelska i boken så vf inte bra till lite språk kunnigheter här ?

härlig lyrics..

I'm a loser
I'm a loser
And I'm not what I appear to be
   Of all the loves I have won or have lost
there is one love I should
never have crossed
 
börjar tro att jag är musik beroende.. alltid nått som spelas i huvudet.. just nu har jag i´m a loser" gnagandes i huvudet om och om igen..


läs vänligt..

jag håller på och bli galen..! ska ha redovisning om nått..? på måndag men vad ? man ska parata i 4 min och jag har ingen aning än? bandybanan idag och i mon med då..;) hehe
 
ja jag undrar då allt vad ni har för er på lovet..
allt jag vet just nu är nog att rebecki sitter i nån mysig stuga eller nått i italien och suttar på varm choklad eller nått..? har ju ingen aning om vad man gör på skidresor..? hon har det säkert sket bra och en och annan pudding swichar väll säkert förbi i de där backarna.. heheh har jag fel?
ida har fullt upp, men på fredag ska vi sees och åka pulka iaf. xD jojo det kommer bli sket kul hehe

nedför går bra men så uväcklad som hesjöbacken är så ska vi ju gå upp hela vägen.. vad är det några sekunder ner i en herrans fart och sen upp på några sega svettiga självmords tänkande minuter.. xD hehe nej kanske inte så farligt" men ja mortion för hela slanten då..!

The Rolling Stones -Angie


 vilken låt gott folk.. njut!

ajaj ännu en svartvit bild ;) jag vet inte varför.. tycker det bara är för vackert. & vill ju att ni ska få fröjd för ögonen ;

vill hund-sova"..

heelt otroligt! jag har lov men ändån vaknar jag kl 7 vad är det för fel på mej? hehe och inte ev blund i natt heller ALLVARLIGT! solen skiner idag med så bandybanan för hela slanten.. hårt igår efter och ha vart vid bandybanan sen 12 och sen tträning på kvällen x) lite seg jag vart;)
den enda som kan sova regelbundet är iaf den fule på bilden..;)

hmhm...

det är ju jätte roligt.. värkligen kom på  morse att jag är helt ensam hela lovet.. jo för visso så är det ju skönt men jag håller på och bli galen..!! måste göra nått så bandybanan nästa..;)  och förresten! hård förlust igår med jag vet inte?


mi casa es su casa..;





60 & 70 tal..


 jag vill till 60-70 talet..! ta mej dit?.. vem säger att det va bättre förr..? det såg klart bättre ut.. men skulle vi klara oss om vi reste 40 år tillbaka så bortskämda som vi/ni är.. nja det är frågan det..
skönheten lockar.. jag menar kolla bara på Brigitte Bardot ovan.. hehe men tur har vi och leva 2000 talet eftersom det i stort sätt inte spelar någon roll vad man har på sej.. man är snygg ändå vilket 10 tal det kommer ifrån och
DET gillar jag! ( det fins ju naturligtvis undantag) med men ju härligt och va sig själv och inte va en i mängden! 
drömmer ju om det som är omöjligt.. vissa vill flyga, några bli rika och jag, ja jag vill till 70 talet..x) haha

hjärtan och fiddy..


oooh så gutt.. alla hjärtans dag.. har vart underbar.. vart vid bandy banan sen i morse där solen sken på, så jag va tvungen och sätta mej i utvisningsbåset och "Sola" ansiktet ;) love it.. ! hehe men marika drar ju hem i mon, när mitt lov börjar, slutar hennes.. typiskt. men vi har haft det gutt borta vid bandybanan..;)

va nere hos jensen.. körde fiddy och grillade korv.! en dag i termobyxor skadar väl ingen.) hehe sen koplade de fast pulkan eller vad man nu kallar det på den och åkte. skit kul..!! heheh  riktigt roligt ;) och sen va det ju självklart att joe skulle halka och jag som satt på pulkan" bakom rätt in i hjulet x) jag klarade mej men skon fick sig en riktig vurpa ;) hehe

gamal film kväll..

kar kolat på a hard days night.. (nedan) hehe riktigt bra?

jävla john..

jävla john.. är så jävla bra.! hehe förlåt,har bara kommit en bit in i boken och jag älskar den..!

bokrecension
Året är 1963 och Beatles är på sitt första Sverigebesök. Det är fortfarande några månader kvar innan Beatles slår igenom riktigt stort över hela världen. På hotellet finns långa, blonda Katja som pluggar musik och jobbar extra som hotellstäderska. En kväll blir hon uppkallad på ett av rummen för att städa upp efter en av killarna i bandet. Där möter hon en stupfull John Lennon. Och det blir ett möte ingen av dem kan glömma, och som får konsekvenser för både John och Katja många år framåt.
Jävla John är en underbar, tidstrogen berättelse om musik och kärlek, men också om idoldyrkan och kändisskap. Varje ord klingar sant och äkta, ändå är det en roman. Eller?
Eva Dozzi har tidigare arbetat bl a som musiker och sångerska, som radio- och tv-presentatör och som programproducent på Sveriges Radio. Jävla John är hennes skönlitterära debut.

noterna..

här har vi nu ett nytt stycke jag fick hem, har spelat igenom första sidan nu.. ooh..! hehe

geografi boken med en nonstop..

(bilden nedan) min trogne efterföljare på ryggen.. "the black kånk.."

här har vi då bilder ifrån ikväll inne i musik skolan.. ja plugg har det blitt och nu kan jag det nästan.. hoppas vi på.. tackar farmor för nonstop påsen jag fick av henne här om dan.. hade inte orkat med det här utan lite socker.. x) herre gud vad jag stoppar i mej.. onsdag och allt!   

snnabbis...^^

sitter och vräker i mej gårdagens tacopaj i nu läget.. missar träningen idag eftersom jag ska spela cello i hultsfred. geografi provet i mon och jag är yttest oförberedd.. men så är det vär man inte kan kontrolera jobbet i tid.. ha det bra så länge.. och skäms på mej men ni får stå ut med de här smaklösa inläggen framöver.. HAR INGEN TID..!

plugg-horse..

skolan har redan skakat om mej och plugget intill geografi provet håller ppå och bryta med  mej.. man trodde ju att det skulle bli solklart med betygen i böjaan men nähe.. här ska man kämpa dag ut och dag in..;) men vi går ju en ganska liten del av vårt liv i just skolan så det är bara och fortsätta kämpa på så inte resten blir förstörd..x) nej nu ska jag iväg ha det gött!

säg det med en T-shirt..

snälla?? ;)
yes jag har fått t-shirt yra..! eftersom jag är pank för nuläget så kan man ju vänta in födelsedagen..?


mina jobbiga funderingar..

skit samma.. människa som människa..! fullt med fördommar överallt och vi tycker att det är nått fel på oss och andra.. vad e det med oss?   vem kommer ihåg oss då? ja när vi dör.. haha ni måste tro att jag är helt rubbad.. men vad e meningen med livet och andledningen till att vi finns? tänkt på det?

blädder..


 en tidning till helter skelter sätter en seg lördag på topp.. har vart i hultsfred en sväng och nu hamnade jag konstogt nog framför datan..x)



fredagen i sin härliga korthet

ajaj sicken fin bild ifrån sliprummet..;)

lite stressigt igår va det allt.. vaknade med att mina knän och fötter bara dunkade.. är så himla öm efter igår..! men det va jävligt roligt på dackestopp..! riktigt lyckat tycker jag ;) va på matchen före med första halvlek.. kan ju inte missa nått.! men sån tur va så vann de med 4-3  nej nu ska jag allt gå och äta lite frukost ;)

cellhello..

jo tack vad jag får psyke på det här stycket..krävs ganska många hjärn celler till det här må jag säga.. har inte spelat så ofta det senaste året.. men kul är det och vet inte hur länge jag ska fortsätta? för alltid? ;) hehe nej men det ska vi inte tänka på nu.. jobbig dag i mon iaf.
skola: spanska prov.. och engelska förhör..? ja..
hemma": farmor, match (a-lag) och sen dacke stopp.. tha kiosk;) så behöver min skönhets" sömn.. ;) natti natti 

rälsen återvänder..

usch jag får ångest..!ska snart få tandställning igen, har haft det ett år ,men nu ska jag ha ett till (i över och underkäken).. jag vet att det inte är så farligt och det klär på vissa folk här i världen men jag är inte en utav dem..

det känns så kast och gå runt med räls när man är ung.. men vem vill ha det när man är gammal..?
haha ja det är inte så farligt.. fruktar bara och bli som jaws här.. jag överlever! ett år till ;) 

 

vinter jacka?

 den stora frågan nu är ju.. ska man hänga tillbaka skinnjackan på hyllan igen ? det är ju så kaalltt!! vart är våren??! riktigt besviken nu får ni fixa till det här.. meningen att jag skulle plugga spanska idag (yehoo) men jag sov några timmar istället och det va gutt må jag säga.. väl behövandes efter en hård måndag morgon. jag har försovigt mig både måndag och tisdag.. borde skaffa en redig väckarklocka en sån som kalle anka har i husvagnen du vet.. då blir det nog inget springandes till bussen inte. jaja får jobba på saken;)

en video säger mer än tusen ord..;?



sitter och kollar på guldbagge sokumentären - Maggie vaknar på balkongen hon e go hon och vilken idee man får.. en video kamera.. jag vet att du tänker - hallå 90-tal..! men nej! tänk dej hela din sommar på film! underbart ju.! filma alla folk och alla ställen.. ska ha en nu..! köpa/få i födelsedags present ?? heheh ja det får jag snacka med the big pepole om..

tycker att det vore mycket roligare än och ta bilder.. har jag fel?  danmark-buss-turnen.. haha nej vad kul..!

vi har kommit fram till några saker tills i sommar (damnark)  
skagen ,holsterbro speedway ,bada i så många hav som möjligt..!  grön konsert och bli huuur bruna som helst.. ;)

dej med.. ;)

gaaah..! jag älskar er alla..! förlåt om jag värkar konstig men hallå.. vi lever ju bara en gång.. livet kan gå piss ibland som nu te.x..... glömt bort mitt nya lösenord till webmail:En men det löser sig ju alltid..! ingen dör av det hoppas jag? hehe har skönaste volymen på och håller provar kläder.. herre gud vi tjejer/kvinnor är stora gåtor... varför vill vi va fina hela tiden..??( känns bra.. hehhe ) enkelt svar men så är det.. kollade på så som i himelen igår med mamma och marika (pappa kom in och störde ibland) hehe men vilken film det är alltså... man kan kolla på den 1000 gånger med ändån få gåshud när de bryter ut i sina toner.. och en liten tår faller alltid i slutet..

vad, var, hur & vem?


  
vad,var, hur & vem skulle jag/ni vara utan musiken?

      


RSS 2.0