black bird singin..



håller på med mitt repotage om irina lasotina.. x) nästan klar men det största problemet är och komma på alla dessa ryska namn, pappa har vart till stor hjälp då han räknade upp en massa ryska bandyspelare.. x) så önskar och lämna det här bakom mej snart.. var på bandy igår i åby "serie final" 5-7 sörjer mitt stackars målilla.. men goda hopp finns än.!! ångrar inte att jag följde med iallafall..  


"jippie"

torsdag idag så håller på med bioligin, ska lunka bort till bandybanan vid 7 och kolla in 15 årslagets seger.. (hoppas) hehe jaja.. tillbaka till böckerna, tänkte jag va skyldig er ett inlägg så ni förstår varför jag är så seg .. bukspottkörtlaroch tarmludd väntar.. så serlong..;)

mia och klara och bandy..

kollade på mia och klara nyss.. haha xD klockrena och så otroligt bra gjort om ni frågar mej, sjukt helt igenom.. mm.. me like ;)


spelade match idag i tranås av alla ställen.. usch va långt det äär! hatar och sitta i bilen när vi ska till matcher, fast om sällskapet är bra  så går det ju an..

start me up..

(på bilden ser ni regndropparna på mina kinder från dagens onödigaste väder..)
jahopp.. stannade hemma istället för och gå på veteran bandyn så.. ja här sitter jag.. lyssnar på rolling stones,letar som en galning efter t-shirts med dem och beatles -abbey road på,
har hittat ett par favoriter;) 

så bjuder på klippet nedan.. mick jagger är ju föör skön..vadå bjuda på sig själv?  haha


manlig diva..

morgonen har jag tillbringat med min garderob.. och frido med, jag stod med mina sommar klänningar till the word .. x)och sen kommer vovsingen in trippandes, idag vart vi på bättre humör och jag klädde på honom massa sjalar, så han har sprungit runt i huset av ren glädje och visat alla..

när han hör att vi säger att han är fin så står han bara där och skäller med svansen i 190km/h ..

haha lite feminin är han allt.. och de enda hundar han vart kär i va ju pojkar. så han kanske lutar åt ett håll..? x) men det ser man ju på honom..


martina-uppdatering..

kollade på det sissta avsnittet av de halvt dolda igår.. tror då inte att nån serie" har gått under skinnet på mej som den gjort.. en obehaglig känsla henom hela avsnitt´  jag vill ändån bara se hur det går..! nej men det gjorde jonas bra iallafall.. x)  

sitter och väntar på att folket i huset ska komma hem.. men i kväll blir det och hugga in tre kronor.. xP hhah najs..

busy busy busy..!!

ahh! hinner inte tänka bort i mina dröm banor längre, så har gått omkring och blivigt tråkig av alla läxor och prov och sket som ska göras.. men nu är det fredag och det skall vi fira..!!

lite svartvitt en måndag..

 njut av I Am The Walrus.. hehe (klippet)
 



böcker,böcker,böcker..

förhoppningsvis bok fronten för min del.. men inte för jag läser ut böcker fort..! kan ta en himla tid om man inte fastnar i den,  jag är inte typen som sitter med näsan i böcker hela dagarna.. (om den inte är bra då..) hehe..
men stora förväntningar på böckerna under.. om jag nu läser ut dem då?


You my brown eyed girl..

diw diw diw diw diw.. Hey where did we go?

haha "van the man" vem har allvarligt alldrig hört den här låten? kollade på nån konstig parodi-film och så kom sommarlåten upp.. oh vilka minnen..!!

planer?

måste bara börja med och säga attdet finns inget som går upp emot en bacon macka en lördag morgon.. haha underbar start iallafall.

john (morbror) va här igår och vi planerade att jag och marika ska följa med honom till danmark 2 veckor med johan och joel.. ahh! va kuul! planerat att vi ska åka runt i deras buss och driva omkring i danmark x) åka på tävlingar där johan ska köra speedway och ja.. hälsa på folk..^^ ta dan som den kommer.. hahah påminner lite om min resa jag,ida och rebecka ska ta om några år eller vad säger ni? 

sen över till sommar.. ska jag sommarjobba? eller ska jag skita i det ? jag menar konfan borde täcka pengarbehovet..;)? 

skrillor på torsdagen..


tog nyss emot ett mms från pappa.. 
skickade en bild på bilens ny vaxade " fälgar.. vissa skryter då om helt fel saker x)  haha för go papi.. 

väcktes klockan va halv sju? madans jag satt klockan på 8 eftersom vi skulle va vid bandybanan kl 9 så seg start av dagen, vinteridrottsdag på centralskolan vettu.. gjorde mig iordning och packade med sakerna började lungt gå bort till venhagsvallen.. första komentaren jag fick va :
- Du ser trött ut.. hah tack?
 
sen va det  ut och åka skridskor när man ville,  värma sig när man ville inne i målfabriken.. med spel och JO: s cd med uffe lundell..x  kan inte bli mysigare..! och klart det blir skridskor nästa år med ; skeet kul..;)

förlåt sverige..

lägger nu ut världens sämsta klipp.. "grudge lover som jag är.. :S egen risk och se den här skiten.. x) haha


somarn e kort lalala...

aaahh... längtar nått så fruktansvärt till sommarn.." öland,hesjön, seppdy...

OBS! tåbild.!
(erika,jag "kort efter crashen i hesjöbacken i 100km/h x) ",och marika på bilden..:)

                            
men måst genomgå våren först.. tänk sen försvinner ni nior.. fan va surt.. ska man svassa runt där med småttingar och då är vi inte ens det längre... + vi får inga 7:or.. ännu surare..

S



          skisser jag dratt ihop..; 
bilden ska egentligen föreställa ledsna ida.. x) inge vidare likt men var övar man på ? ;

'ville inte förstöra humöret men lägger in bilden ändå.. lite halv deppig..hehe                                       
och bilden nedan en s,kallad övning" ;)  
 

vardagen..

redan fått massa läxor och ett matteprov och tänka på.. så får se vad som händer ? inte lika aktiv på bloggen som på loven precis..;)
m

an går upp tidigt kl.6 (snoozar en kvart/halvtimme) beror sig på hur trött man nu är..
gör sig iordning" 
går ut i mörkret och kylan till bussen
värmer sig inne hos erika ;)
står och väntar
sitter och väntar..
skola.. lektioner..
väntar på buss
sitter i buss
går hem (kallt)
hemma x) 
( dator tv ) & mat..
träning
hemma igen...
(läxor prov)
god natt..

interessant liv man har..? haha x) skolan vettu.. hälften av högstadiet kvar.. bara köra på..


wohoo..

nej förlåt med en redigt kass uppdatering.. skäms.. ;)
tänkte lägga in ett klipp. ifall ni nu bara ville lyssna lite medans ni scrollar ned, the beatles.. jo ni vet jag är helt salig.. ni läsare har säkert tönt stämplat dem men vilken musik..;) hehe grymma iallafall ..
 

sena timmar..




i gårnatt låg jag och bläddrade i min stapel med elle tidningar.. enjoya bilderna ovan..hehe

uscha..

kom nyss ur duschen och kan inte hjälpa det och skriva ett kort inlägg om just vad vi drar på oss för skit..jag har ingen aning om vad allt innehåller..? har du? (shampoo,balsam) om man läser på ingredienserna blir det liite skrämmande.. hallå..! vad är det vi gnuggar" in i vårt hår..? inte nog med det tänk deodoranter och hudlotion, budy butter.. perfymer.. måste nästan vart skönt förr alltså långt tillbaka..? tänk på vad vår kropp får stå ut med..

några fikon senare..

längtar efter julens fikon..så har smackat i mej några.. provade några daddlar idag, smaken va inte precis vad jag väntade mej men allt ska provas..! x) 

haha har legat och snoozat, kollat på tv  ovanligt mycket de senaste dagarna, beror nog på att jag blir trött när jag tänker på hur jag ska tillbaka till skolan..! så jag sover nog igen de timmarna under höstterminen jag pluggat sent till kvällen och gått upp tidigt morgonen därpå.. en ond cirkel i mina ögon..!! så har börjat älska min säng..

and i like it..!! 

LP kväll..




beslöt mig för och duktigt hitta alla LP skivor fodral till de som låg helt lösa.. och lyckades redigt bra;) roligt och se världens konstigaste omslag med dansbands "män" som står uppradaade i tajta kläder (påminner om dansbands kampen) haha jaa.. allt är i ordning nu och passade på och sätta upp jimmi hendrix LPn på hyllan med imperiet och john lennon bakom sig.. snyggt omslag..^^

fredagen..

(bruun sommarbild..!) nu ser man hur blek man är efter december..:S

sitter just nu och kollar på yaya-flickorna (film) med mamma. bra film llite seg ibland men vad gör det? 

i morse skjutsade vi upp marika till jobbet (intersport) upp till vimmerby.. fikade före burikerna öppnade., och när jag och mamma satt där kom vi på att klockan bara va nio och att vi redan tryckt i oss var sin bakelse.. herre gud vad man äter..x) och passade på o köpa ett nytt skiss block (i stort behov.!), även 2 tröjor och en bh.. hehe

kolkrita

 
 

en annan del av verkligheten

en annan del av värkligheten

Dokumentärserie från 2007. Del 1 av 3. Fem män från en liten ö i Stilla havet åker till England för att landet och dess kultur

mycket underhållande ska jag säga..! skratt i soffan när de kollar snett på oss och ställde frågor som
 
varför vi sitter vid bordet och äter?
en utav dem frågade ifall han fick gå ut och äta (helt allvarlig)
och varför vi hade så många onödiga prylar?
diskning ansågs onödig eftersom de tyckte bara att man kunde ta ett blad och äta på, sen slänga.
mycket frågor om jämnställdigheten) män och kvinnor.
de skrattade bara när de fick se damsugaren en sa -att han va rädd och få en stöt igenom sig när han damsugade.
När en utav dem råkade stöta emot och stängde av damsugaren frågade han -är den död? hahah

men egentligen.....varför gör vi som vi gör.?
nästan hela avsnittet igenom skrattade de och va hur härligt som helt och se..! måste se nästa avsnitt..!


01-01-09

 trött på bilddagboken just nu..  (en kort underhålllning.) roligare och blogga istället ;) nyår blev inte så misslyckat som tippat.. skönt  att det är januari igen.. fyller ju snart år! (mars) hehe


vaknade vid 12 idag sköön slapp dag men börjar tröttna.. vi kollade på heeela Gone with the wind som gick idag  filmen höll  på i 3 timmar och 58 min.. störande här och där men vad gör man en dag som denna..?

RSS 2.0