kvällens.Va på mamma mia riktigt bra, va tvungen att se den efter vad alla har sakt om den och de flesta har nog redan sett den, blev nästan tårögd de sjöng rakt in i hjärtat på en..! *gåshud* men slutpratat om mamma mia nu nu har nog redan läst tusentals inlägg om mamma mia.. det har jag iaf. gjort.

Sitter och lyssnar på veronica maggio nu sicken röst och bra texter! lyssnaa klicka nere på länkar "veronica maggio" så lyssna..!

GP / jackass..GP då.. ,. tyckte dom bara gled runt utan omkörningar och gillar ej ojämn start regeln.. men annars vart det väl ok., för haans gick det som det gick.. & mkt poporn blev det på slutet och efter speeydn satt vi o kollade på jackass 2.. kul..;) men in i mellan mår man riktigt illa när dom gör sånna där otroligt äckliga saker.. höll¨på att spy två gånger fattar inte hur man kan ställa upp på det dom gör?..

filmerna igår ...x)


  
  the grudge 2  skit bra.! uscha..;) ,
one missed call va med bra , rekomenderar de två 
the eye den va inte direkt läskig sorglig va ordet..
kvällen va lyckad iaf! och hoppas johan inte mind att vi våldgästade ditt hus


tack..! ha det;) //martina nilsson..

cykel rundan,.

                                      

hadde inget annat för oss så..
cyklade runt i målilla på den här cykeln alla tre x) jag ofc. styrde eller vad man nu säger och rebecki satt på pakethållarn och edie fär fram.. haha det va en härlig liten erfarenhet det..;) 
kom på sen att det inte va sån bra ide att cykla runt på det viset tänk ifall det skulle komma en bil undrar hur det skulle sett ut då..? kul så  länge det varade..;)

kväller..

hopp! då va klockan 21 igen.. timmarna flyger förbi och här sitter jag och kollar på..;) upp kl 6 i mon och snooza madvetet en halvtimme sen skooola.. men friday!  trevligt ska det bli i mon iaf. ;) funderar på att gå o lägga mej tidigt i kväll..?
 säger  bara: hem o lägg dej.!"

filmkväll

filmerna vi ska se i mon hos jeySSON  ska bli ruggigt värre ..härligt x) rebecki hänger ju med meej hem o edie kommer senare sen blir det leffe man och johan.. x) sen på natten får vi ta oss förbi göran.. haha skojjar ,läskigt att gå förbi de där träden, haha sen blir det sova men vi får se hur det blir med det..         
                    ..


idag.!

nu du jeySSON lägger jag in nått.. x) jo idag då, ida gillade starkt den fina låten i länkarna.. men hon gör det bara med killar.. x) som sakt har ju jeysson vart här och vi har mest strykt runt i målilla..;P

idag då..! skolan sen vart man inne hos farmor och åt tårta, super mätt som man va hittade man johan utanför. haha sen cyklade vi till blomsteraffärn och nu har man fixat prao där då "jippie nej man det ska bli kul!
men nästa gång blire konsum eller hur johan..x) så nu har man skrivet lite. ha det braa.. / martina nilsson

nya bloggen!

Hej!

Jeysson har hjälpt mig att skaffa blogg på blogg,se så¨kommentera och bevaka den nu..! ;)


RSS 2.0